Nézze meg
Újdonságainkat!
HULLA-HOPP karika fából
HULLA-HOPP karika fából 4.200.- Ft
HULLA-HOPP karika fából

 

HULLA-HOPP karika fából


Rétegelt nyírfából készült, lekerekített formájú hulla-hopp karika, amely többféle rendeltetéssel is kiválóan alkalmas szabadtéri és nem szabadtéri játékra, a testtartás javítására, ügyességpróbára, stb.

A karika rendszeres és szakszerű használata sok előnnyel járhat szinte mindenki számára. Használata egyszerű, olcsó, sokszor ismételhető, veszélytelen, kreatív gyakorlat végezhető vele. Áraink a karika átmérőjének függvényében eltérőek!
Új Nyomtatás Oldal elküldése Kedvencekhez ad
A termék nem vásárolható!
Cikkszám:12345
Szín:
Súly:0,7 kg / db
Elérhetőség:Elfogyott
Teljes készlet: Nincs készleten

 

Néhány információ a hullahopp karikákról

 

Kedves Látotagtónk!

 

Az általunk forgalmazott hullahopp karika rétegelt nyírfából készült. A rétegződés hosszabb élet tartalmat biztosít a terméknek és több örömet ad a  felhasználónak.

 

Termékünk speciális alapanyaggal, lecsiszolt felülettel és főleg közel kör alakú keresztmetszettel készül felületkezelt, vagy felületkezelés nélküli kivitelben. A finoman kerekített formák elősegítik a kényelmes használatot.

 

Több helyen forgalmaznak műanyagból készült kör keresztmetszetű karikákat, de találunk fából is, döntően lapos keresztmetszetűeket. A szögletes profilú karikák kissé nehezebben, a kör alakúak kissé könnyebben esnek le használat közben, ezért termékünk nemcsak a kezdőknek, hanem a haladóknak is ajánlott.

 

A karikák használata egyszerű, olcsó, sokszor ismételhető, kreatív gyakorlatok is végezhetőek velük (különösen több használó esetén).

 

A hullahopp karikák kiválóan alkalmasak alakformálásra. A fából készült eszközök általában nehezebbek, mint a műanyag karikák, így derék-, has-, illetve csípőformálásra nagyszerűen alkalmasak.

 

A karikák jótékony célokat szolgálnak a fogyni kívánók számára is! Néhány hét rendszeres használat után észrevehetően csökkenhet a derék- és csípőbőség. (Persze javasolt a türelem és a rendszeres használat).

 

A termék átlagos súlya 0,7 kg.

 

A karcsú derék titka a fa hullahopp karika !!!

 

Gyermek hullahopp karika

 

Tulajdonságai és rendeltetése szinte azonos a felnőtt változatokéval, célszerű átmérőjük azonban nyilvánvalóan eltér azoktól.

 

Az eszköz kiválóan alkalmas gyermekek számára szabadtéri játékra és a testtartás javítására. Rendeltetésszerű használata veszélytelen.

 

Rövid vásárlási és használati tanácsadó

 

Aki „hullahoppozni” akar, annak el kell döntenie a használandó karika ÁTMÉRŐJÉT. A termékek azért készülnek változó átmérőkkel, hogy eltérő magasságú, testtömegű, alkatú emberek is optimálisan használhassák. Itt tehát figyelembe kell venni a használó testalakját, testtömegét, magasságát, tudásszintjét, sőt mozgáskoordinációját is.

 

Hogyan válassz a legegyszerűbb módon? Helyezd a karikát tested középpontjához és próbáld meg átlendíteni azt a fejed felett. Ha sikerül, akkor biztosan nem kicsi az átmérő. A kis karika nagyobb tudást (több és ritmusosabb mozgást) igényel, forgás közben hamarabb leeshet. A bővebb karika nagyobb átmérője okán lassabban forog, könnyebb használni a kezdők számára is.

 

Mi a következő méreteket forgalmazzuk:

 

74,80,85,91,96,102,108,113,118,124 cm átmérő

 

A hullahoppozás megfelelő testtartást, valamint a csípő és a karika mozgásának szinkronizálását (összhangteremtését) igényli, viszonylag könnyen elsajátítható. Ne csüggedj az első néhány próbálkozás után, meglátod, megéri a kis fáradozás és a koncentráció!

 

Sok sikert és jó egészséget kívánunk!

 

 

 

HULLA-HOPP karika fából - 01 HULLA-HOPP karika fából - 02
Facebook iWiW
TERMÉKEINKRŐL
FÉRFI és FIÚ sportruházat
NŐI és LEÁNY sportruházat
SPORT ESZKÖZÖK
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel Ön is online hírlevelünkre, amelyben tájékoztatjuk legfrissebb akcióinkról, új szolgáltatásainkról!
Feliratkozom Leiratkozom
PLESPO ONLINE- SPORT ÉS SZABADIDŐ ÁRUHÁZ
© 2011   www.plespo.com

Impresszum | Felhasználási feltételek | Adatvédelem | Médiaajánlat | GYIK | Oldaltérkép