Nézze meg
Újdonságainkat!
HULLA-HOPP karika fából
HULLA-HOPP karika fából 4.200.- Ft
Rólunk

 

Tisztelt Látogatónk!


Szeretettel köszöntünk honlapunkon!

 

 

Mi egész életünkben sportoltunk és azon voltunk, hogy minél több embernek megmutassuk a sport örömét, innen már csak egy ugrás, és némi kapcsolatrendszer kialakítása választott el bennünket attól, hogy 2007-ben elkezdjünk a sportruházati és szabadidős termékekkel foglalkozni, amibe nagy lelkesedéssel vágtunk bele. Ezzel együtt folyamatosan építettük hazai és nemzetközi kapcsolatainkat. Sikerült kiváló beszállítói kapcsolatokat létrehozni a Távol-Keleten, tanulmányozhattuk a gyártási folyamatokat, a megfelelő anyagösszetételt és a minőségi elvárások teljesítésének lehetőségeit. Cégünk beszállítói  több évtizedes gyakorlati tapasztalattal, többgenerációs ruhaipari tradíciókkal, magas minőségi elvárásokkal állítják elő az általunk forgalmazott egyedi sportruhákat.

 

Jelenünk:


Ennek köszönhetően ma már bizton állítható, hogy erős, színvonalas és biztos beszállító háttérrel rendelkezik a cégünk. Ez a kapcsolat nemcsak a kiváló minőséget garantálja, hanem a kis- és nagykereskedelmi forgalmazás szerteágazó szempontjait is képes  "vevőbarát" módon kezelni. Sportruházati termékeinket kizárólag mi forgalmazhatjuk nemcsak Magyarországon, de a környező országokban is.

 

Jövőbeni céljaink: minél több emberhez eljuttatni a kiváló minőségű és reális áru sportruházati termékeinket, hogy mindenki megismerje a


sport örömét !


Bizonyosodj meg róla személyesen! Látogass el üzletünkbe (1132 Budapest, Visegrádi u. 36.), vagy rendeld meg termékeinket házhozszállítással (esetleg üzletünkben személyes átvétellel) a weboldalon keresztül.

 

Elsődleges célunk az elégedett, visszatérő vásárló. Kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes később is visszatérni oldalunkra!

 

Like-olj minket a facebookon is!

www.facebook.com/plespo

 

 


 


Facebook iWiW
TERMÉKEINKRŐL
FÉRFI és FIÚ sportruházat
NŐI és LEÁNY sportruházat
SPORT ESZKÖZÖK
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel Ön is online hírlevelünkre, amelyben tájékoztatjuk legfrissebb akcióinkról, új szolgáltatásainkról!
Feliratkozom Leiratkozom
PLESPO ONLINE- SPORT ÉS SZABADIDŐ ÁRUHÁZ
© 2011   www.plespo.com

Impresszum | Felhasználási feltételek | Adatvédelem | Médiaajánlat | GYIK | Oldaltérkép