Nézze meg
Újdonságainkat!
HULLA-HOPP karika fából
HULLA-HOPP karika fából 4.200.- Ft
Gyakran ismételt kérdések
Kérdések:
1.

 

Hogyan rendelhetek?

2.

 

Hogyan vehetem át a megrendelt árut?

3.

 

Mikor várhatom a megvásárolt termék kézbesítését ?

4.

 

Honnan tudom, hogy hol tart megrendelésem feldolgozása ?

5.

 

Visszavásárolják-e a megrendelt terméket kézbesítés után, ha az nem tetszik, vagy nem megfelelő méretű?

Válaszok:
1.

 

A legegyszerűbb a saját internetes oldalunkon, amelyhez csak egy gyors regisztráció kell. Ezenkívül fogadunk megrendeléseket e-mailben is. (ez utóbbi esetben kérjük ügyeljen a megrendelés teljesítéséhez szükséges összes adat egyidejű feltüntetésére és elküldésére.)

A www.plespo.com internetes oldalon történő vásárlás rövid folyamatát megtalálják "Felhasználási feltételek" c. lábjegyzetünkben. Esetleges további kérdéseik megválaszolásásra készséggel rendelkezésre állunk nyitvatartási időben elérhetőségeinken, vagy e-mail üzenet formájában.

2.

 

Az áru megrendeléskor, vásárlásakor  ki lehet választani, hogy személyesen az üzletünkben, vagy milyen más küldemény (csomag) kézbesítési mód alkalmazásával kéri a megvásárolt termék/ek/ átvételét. Minden kézbesítési módhoz tartozik egy rövid tudnivaló, amelyet megtalál honlapunkon.

3.

 

A megvásárolt termék/ek/ kézbesítése az alábbiak szerint történhet:

 

  1. Üzletünkben történő személyes átvétel esetében nyitvatartási időben. Kérjük - ha lehetséges - telefonon előzetesen jelezze várható érkezése időpontját, hogy előkészíthessük a megvásárolt terméket.
  2. Az általunk történő küldemény (termék) belföldi kézbesítése külön megrendelés alapján kerül teljesítésre. A kézbesítési időpontot, időszakot, az átadás-átvétel körülményeit előzetesen egyeztetjük.
  3. A postai bel-, vagy külföldi kézbesítés a Magyar Posta Zrt. mindenkori vonatkozó küldeményforgalmi feltételei és díjai szerint zajlik (belföldön küldeménykategóriától függő, de általában a feladás követő második munkanapon várható a kézbesítés).
4.

 

Minden állapofrissítésről üzenetet küldünk Önnek e-mail-ben, de megnézheti web oldalunkon, vagy érdeklődhet elérhetőségeinken is nyitvatartási időben.

5.

 

Igen, a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően. A visszaküldésre a csomag átvételét követő nyolc munkanapon belül van lehetősége, indoklás nélkül is. Örömmel vennénk azonban, ha megjelölné a visszaküldés okát, hogy a későbbiekben elkerülhessük nem kívánatos hasonló esetek előfordulását. A visszavásárlási garancia akkor érvényes, ha az áru nem használt, nem szennyezett, eredeti állapotú és csomagolású, címkékkel ellátott és az eredeti számlát is visszaküldi. Indokolt esetben kérhet árucserét, levásárlást, vagy pénzbeni visszatérítést.

Facebook iWiW
TERMÉKEINKRŐL
FÉRFI és FIÚ sportruházat
NŐI és LEÁNY sportruházat
SPORT ESZKÖZÖK
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel Ön is online hírlevelünkre, amelyben tájékoztatjuk legfrissebb akcióinkról, új szolgáltatásainkról!
Feliratkozom Leiratkozom
PLESPO ONLINE- SPORT ÉS SZABADIDŐ ÁRUHÁZ
© 2011   www.plespo.com

Impresszum | Felhasználási feltételek | Adatvédelem | Médiaajánlat | GYIK | Oldaltérkép